Hvem er vi?

Hundeguide.no – Våre bidragsytere

Her på Hundeguide.no møter du en gjeng med norske hundeelskere som har lang og bred erfaring med hold av hund. Våre eksperter og skribenter bruker all den erfaringen og kunnskapen de har opparbeidet seg gjennom flere tiår til å informere og utdanne leserne av Hundeguide om hund og hundehold.

Nedenfor er en kort presentasjon av noen av våre faste bidragsytere.

Jostein Braut

Jostein er en lidenskapelig hundeelsker med mangfoldige års erfaring med hund. Han er svært opptatt av atferdsbiologi, og har en grad innen feltet.

Jostein bidrar dermed med mye kunnskap og erfaring til Hundeguide.no, og er en av de viktigste bidragsyterne våre.

På fritiden liker han å trene og konkurrere med sine egne hunder i lydighet og agilitykonkurranser.

Jostein og hans partner har 3 hunder: 2 labradorer og 1 rottweiler.


Alexandra Bryhn

Alexandra er en profesjonell hundetrener og atferdsekspert med over ti års erfaring med å jobbe med et bredt utvalg av raser. Hun er sertifisert medlem av International Association of Canine Professionals og spesialiserer seg på treningsmetoder med positiv forsterkning.

Med en dyp kjærlighet og forståelse for hunder, er Alexandras lidenskap å bidra til å skape sterke, positive relasjoner mellom mennesker og deres firbente bestevenner.

Vi er derfor glad for å ha Alexandra som bidragsyter her hos Hundeguide.no.

På hjemmebane har Alexandra fire firbente venner: 2 franske bulldoger og 2 staffordshire bull terriere.


Mari Myrvold

Mari er en profesjonell hundefrisør og oppdretter med over 15 års erfaring. Hun har en dyp forståelse av rasers egenskaper og stellbehov, og driver sin egen kennel sammen med familien.

Hennes lidenskap er å sikre høye rasestandarder med sunne hunder som kan leve i mange år, uten alvorlige helseproblemer.

Mari har alltid hatt en forkjærlighet for små selskapshunder, og trives godt med hunder rundt seg.


Vetle Sjøberg

Vetle er autorisert veterinær med spesiell interesse for hundens helse og atferd. Han har jobbet med hunder av alle raser og har en lidenskap for å hjelpe hunder med å leve sitt beste liv.

På fritden elsker Vetle å ta med hundene sine (1 husky, 1 finsk lapphund og 1 border collie) med på lange turer i marka.


Hvis du vil vite mer om nettsiden generelt sett, kan du lese mer om vår misjon og historie her.

Bjeff med oss i sosiale medier